Napovednik za mesec avgust-Letno kopališče Ajdovščina

datum: 12.08.2015

kategorija: Aktualne novice

Izkoristite obisk na Letnem kopališču, katero ponuja odlične možnosti za preživljanje prostega časa. Poleg osvežitve v bazenu so v okolici zelene površine, ki nudijo odlično zavetje pred soncem.

Urnik delovanja kopališča
Vsak dan od 9:00 do 19:00

Nočno kopanje
Sreda, petek od 20h do 23h

Rekreativno plavanje
Poteka na letnem kopališču  ob torkih in četrtkih med 8:00 in 9:00. Za 10 obiskov plavanja v omenjenih terminih boste odšteli le 18 evrov nakup vstopnice za enkratni obisk pa 2 evra.   

Otroški park Rado-Živa
Je kraj, kjer si lahko skupaj z otroci popestrite obisk na letnem kopališu. Park je opremljen z igrali ter progo z avtomobilčki in ponuja zabavo ter obilico zanimivih aktivnosti...

Poletna praznovanja rojstnih dni
Ste v pričakovanju rojstnega dne in bi želeli otrokom pripraviti nekaj posebnega, zanimivega in drugačnega? V Zavodu za šport Ajdovščina ponujamo pestro športno infrastrukturo ter zanimive ter zabavne animatorje za zabavno, dinamično, pustolovsko izvedbo dogodka. Program prilagodimo željam slavljenca. Otroci lahko izbirajo med animacijo oziroma športnimi igrami na letnem kopališču otroškem parku Rado-Živa, večnamenskem igrišču z umetno travo, mali dvorani, plezalni steni ter športnih dvoranah, ali trim kabinetu ŠC Ajdovščina. 

temperatura vode: 29oC

aktualno