Foto natečaj "Majski tek - City run 2018"

Zavod za šport Ajdovščina razpisuje nagradni natečaj za naj fotografijo »Majski tek - City run 2018«

V lanskem letu so fotografi prvič pomerili znanja ter spretnosti v fotografiranju športnih dogodkov na prireditvi Majski tek. Tudi v letošnjem letu vabimo navdušence športne fotografije, da se nam pridružijo ter posnamejo zanimive utrinke športnega dogajanja v Ajdovščini ter okolici. 

Opis dogodka
V letošnjem letu bo izvedba Majskega teka City run potekala v sklopu Ultra trail Vipava Valley v soboto, 12. maja od 9 ure dalje. Tekaško prireditev bodo sprva začali najmlajši, ob 11 uri pa bo potekal tek za odrasle na razdalji 11 km. Proga poteka v okolici mesta Ajdovščina ter je zasnovana tako, da udeleženec začuti lepote narave, obdane z gorovjem in se dotakne starega zgodovinskega jedra z ohranjenim rimskim obzidjem. Tekači se bodo povzpeli po asfaltni in gozdni poti vse do izvira reke Hubelj ter ob reki nadaljevali pot v mestno središče. Zaključek 10.800 metrov dolge proge in premaganih 150 m višinske razlike, je v športnem parku Zavoda za šport Ajdovščina. Dodatne informacije o dogodku

Namen natečaja
Tekmovanje v fotografiji je namenjeno promociji avtorskega dela, katero bomo izvajali preko socialnih omrežij Zavoda za šport Ajdovščina. V zvezi s samim natečajem bo v petek 22. junija 2018 v Mladinskem centru in hotelu Ajdovščina organizirana tudi razstava na kateri bodo predstavljene fotografije sodelujočih.

Način in pogoji prijave
Na natečaj se lahko odzove vsak posameznik - profesionalni ter amaterski fotografi starejši od 18 let ter mlajši v spremstvu njihovih mentorjev, ki dovoljujejo organizatorju, da oddane prispevke uporablja v svojih materialih (spletne strani, promocijska gradiva, socialna omrežja).   

*Vsebinski namig
Fotografiranje dogodka oziroma tekaške prireditve je zanimivo področje saj so rezultat slike, ki prikazujejo raznolike utrinke poteka dogajanja ter čustva tekmovalcev na različnih odsekih proge…

Nagrade
Prvo mesto: priznanje + 100€
Drugo mesto: priznanje + darilni bon Zavoda za šport Ajdovščina
Tretje mesto: priznanje + darilni bon Zavoda za šport Ajdovščina

*Slavnostna podelitev nagrad se bo izvedla ob otvoritvi razstave v Mladinskem Hotelu Ajdovščina v petek, 22. junija 2018.

Ob prijavi boste prejeli potrditveno e-pošto. 

Spletna prijavnica


6-4=

info

Datum dogodka
Sobota, 12. maj 2018

Prijave do
Petka, 4. maj 2018

Razstava najboljših fotografij
Petek, 22. junij 2018 v Mladinskem centru in hotelu Ajdovščina

temperatura vode: 29oC
ZAPRTO

aktualno

  • 05.09.2018Napovednik odprtja notranjega bazena in savn, fitnes, praznovanja rojstnih dni vodene vadbe

    V Športnem centru Ajdovščina smo zaključili s sezono obratovanja letnega kopališča. Pokriti bazen in savne bodo pričele z obratovanjem v ponedeljek 1 oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko obiščete, fitnes, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, pod okriljem ŠD Rekreativček pa raznolike vodene vadbe namenjene odraslim.

  • 31.07.2018Igre brez meja-"City games" ter obratovanje letnega kopališča v mesecu avgustu

    Dogajanje v Športnem centru Ajdovščina bo pestro tudi v mesecu avgustu. Obiskovalci si lahko privoščite oddih na letnem kopališču, ki bo obratovalo po ustaljenem urniku vse do 31.8. V sredo 15.8 pa bo ajdovski bazen prizorišče legendarnih iger brez meja, zato bo kopališče za zunanje obiskovalce zaprto vse do 19.30 oziroma začetka programa.