Izposoja klasičnih koles ter gorskih E-koles

Gostom v avtokampu nudimo izposojo koles. Vipavska dolina namreč ponuja veliko razglednih točk, kjer lahko občudujete raznolikost prečudovite pokrajine.

Peljete se lahko skozi majhne vasice, preko polj, vinogradov. Za ljubitelje narave se lahko kolesarski izlet prilagodi tudi po gozdnih ter makadamskih poteh. Ob vožnji pa si lahko ogledate številne naravne in kulturne znamenitosti. 

Na voljo imamo;

-izposojo klasičnih koles,

-izposojo gorskih E-koles s prednjim vzmetenjem,

-izposojo polnovzmetenih E-koles, za bolj adrenalinske goste, traile...,

-izposojo otroških prikolic in sedežev.

Način rezervacije
Rezervacija koles se opravi na recepciji. Gostje imate ob izposoji v primeru okvar  ali drugih težav (na električnih kolesih) na voljo tudi asistenco na terenu.

Dodatna ponudba

-kolesarsko vodenje po dogovoru,

 -samostojni kolesarski izleti z navigacijo ter vključeno degustacijo.

Kolesarjenje po Vipavski dolini, preberi več...

 

Ajdovščina

Ajdovščina je gospodarsko in kulturno središče Vipavske doline. Leži na zahodnem delu Slovenije le 25 km od meje z Italijo. Od Ljubljane je oddaljena slabo uro vožnje po avtocesti. Mesto in njena okolica ponujata mnogo naravnih in kulturnih znamenitosti.

Aktivnosti

Plavanje, posebna doživetja, spoznavanje novih športnih vsebin, kolesarjenje ter pohodništvo so vsekakor primerne dejavnosti za koristno preživljanje prostega časa med poletnimi počitnicami.
Pri nas si lahko privoščite drugačne počitnice, z organiziranimi dejavnostmi različnih športnih vsebin.

Športni objekti v bližini

Bližina športnih objektov ter naravnega okolja predstavlja veliko prednost avtokampa kot destinacije za organizacijo letovanj ter aktivnega preživljanja počitnic posameznikov.  Kamp se nahaja tik ob Športnem centru Ajdovščina, kateri je od centra mesta oddaljen le slab kilometer. Če spadate med skupine ali posameznike, kateri željo svoj dopust opreživeti aktivno je Avtokamp Ajdovščina zagotovo prava destinacija. 

Kulinarika in vinske poti

Vipavska dolina slovi po odlični kulinariki in ponudbi belih in rdečih sortnih vin. Vipavska cesta vas s ponudbo vinskih krajev in ponudnikov, ki so označeni  z usmerjevalnimi tablami, vabi preko celega leta. Osnovna je ponudba kakovostnega vina in doma pridelana hrana in pijača. Med ljudmi, ki celo leto trdo delajo v svojih vinogradih, poljih in kleteh boste našli prvobitnost in pristno toploto kmečkih domov.