Javni razpis občine Ajdovščina za sofinanciranje izvajalcev letnega programa športa za leto 2022

datum: 28.01.2022

kategorija: Aktualne novice

Na javni razpis se lahko prijavijo naslednji izvajalci LPŠ; športna društva in športne zveze, zavodi, samostojni podjetniki posamezniki in druge pravne osebe registrirane za opravljanje dejavnosti v športu, ustanove, ki so ustanovljene za splošno koristen namen na področju športa, v skladu z zakonom, ki ureja ustanove, zavodi s področja vzgoje in izobraževanja, ki izvajajo javnoveljavne programe, zasebni športni delavci.

Rok za oddajo vlog je SREDA, 16. 2. 2022. Vlogo se lahko pošlje po pošti na naslov Občina Ajdovščina, Cesta 5. maja 6/a, 5270 Ajdovščina ali odda na sedežu Občine Ajdovščina, v poslovnem času občinske uprave. Za oddajo vloge na sedežu Občine Ajdovščina na neuraden dan, je potrebno pozvoniti pri vhodnih vratih.

Dodatne informacije ter razpisni obrazci

 

 

 

temperatura vode: 29oC
Pričetek obratovanja 2. oktober

aktualno

  • 21.09.2023Anketa o zadovoljstvu uporabnikov letnega kopališča

    Letno kopališče Ajdovščina je prostor, kjer se lahko zatečete na oddih ter osvežitev. Ob koncu kopalne sezone smo pripravili spletno anketo v kateri bi na podlagi povratnih informaciji še izboljšali počutje ter zadovoljstvo uporabnikov.

  • 20.09.2023Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 2. oktobra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 3. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.