Letno kopališče Ajdovščina

Letno kopališče nudi odlične možnosti za preživljanje prostega časa. Poleg bazena velikosti 50m x 16m so v okolici zelene površine za zavetje pred soncem. 

Kopalke
Na letnem kopališču so dovoljene izključno oprijete športne kopalke. Uporaba vodnih površin v kopalnih hlačah-bermudah je prepovedana!

obvestilo_bazen_kopalkeŠtevilo obiskovalcev
V sklopu urnika obratovanja bazena bo na letno kopališče lahko vstopilo največ 450 obiskovalcev.

Pogoj prebolelosti, cepljenja ali testiranja ( PCT) za vstop na kopališče ni obvezen!

Dostava hrane na letno kopališče
Cenjene obiskovalce želimo opozoriti, da v kolikor pridete na letno kopališče in tu ostanete več časa je pomembno da si hrano in pijačo prinesete s seboj  v primerni torbi, ki bo ohranila temperaturo tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Zaradi higienskih razlogov dostava hrane na letno kopališče ne bo mogoča. Prigrizki bodo dovoljeni izven kopalne ploščadi.


 

info

Urnik obratovanja:
ZAPRTO

Cenik

Kontakt: 
051-442-553
recepcija@zs-ajdovscina.si 

 

temperatura vode: 29oC

aktualno

  • 20.10.2021Jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina

    Preživite vaše jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina, katerega ponudba vključuje prostore namenjene športni rekreaciji, sprostitvi ter oddihu.

  • 01.10.2021Povabilo k oddaji ponudbe za najem gostinskega lokala

    Zavod za šport Ajdovščina v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije vabi vse zainteresirane ponudnike, da oddajo svojo ponudbo za najem gostinskega lokala na naslovu Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina najkasneje do 7. oktobra 2021.