Teniški kamp

Za vse tiste otroke, ki bi se radi želeli spoznati pobližje s tenisom smo tudi v letošnjih športnih počitnicah pripravili novost in sicer teniški kamp. Ta bo v programu športnih počitnic potekal v terminu od 28. junija do 2. julija. V programu bomo spoznavali osnove s katerimi bomo kasneje lahko igrali tenis.

Teniška šola bo vključevala učenje ravnih udarcev forhend, bekend, servis, volej, smeš ter vaje za delo nog pri različnih udarcih.

Program bo zajemal tudi vsebine vaj za skladen razvoj organizma; vaje za koordinacijo gibov, vaje za ravnotežje ravnotežja ter vaje za razvijanje občutka za žogo.

Vadba se prične z možnostjo vključevanja otrok v jutranje varstvo od 6.30 dalje. Nadaljujemo ob 9.00  z vadbo rokometa, katera traja predvidoma do 11.00. Sledi prosto kopanje pod nadzorom na letnem kopališču vse do 12.00 ter kosilo predvidoma do 13.00 ure.

Vsebina je v popoldanskem času zasnovana z vadbo rokometa do 15.00 ure oziroma športnim varstvom do 17.00 ure. 

Vadba  je prilagojena starosti otrok, katera poteka pod nadzorom strokovno usposobljenih trenerjev. 

Jutranje varstvo in zajtrk
Jutranje varstvo je del razširjenega programa Športnih počitnic. Je oblika vzgojnega dela, ki se zaradi potreb staršev vključena v ceno programa tako za udeležence plavalnih tečajev, cici poletne šole ter ostalih vsebin počitniških programov. Poteka od 6.30 do 9.00 in je strokovno vodeno. Starši se na varstvo prijavijo tako, da ustrezno označijo obrazec na prijavnici, ki zajema uro prihoda ter možnost naročila zajtrka z doplačilom. Zajtrk je za udeležence varstva organiziran vsak dan ob 8.15. Število mest je zaradu urpeov za preprečevanje okužve SARS-COV2 omejeno na 50 udeležencev.

Petkove zaključne animacije
Zaključna animacija bo za  otroke dogodek poln veselja ter zabave. Zabavni animatorji nam bodo uprizorili predstavo, katere tematika bo povezana s športnom ter počitniškim dogajanjem. 

Podrobno vsebino ter seznam potrebne opreme za udeležbo na programu bomo objavili na spletni strani predvidoma 3 dni pred začetkom posameznega termina. Z objavo vas bomo seznanili tudi preko elektronske pošte in SMS sporočil.

*Ob posredovanju podatkov preko spletne aplikacije boste na vaš e-naslov prejeli potrditev o uspešnosti prijave.
da (26)
ne
Da
Ne
Strinjam se s splošnimi pogoji

1+0=

info

termin
1.) 28. junij do 2.julij,
PRIJAVA ZAPRTA

rok prijave
1.) četrtek, 24. julij do 12.00

jutranje varstvo
od 6.30 do 9.00 

zajtrk za udeležence jutranjga varstva
doplačilo 5€/termin

trajanje programa 
od 9.00 do 17.00

Število prostih mest
12-udeležencev/termin

starostna omejitev
od letnik 2014 do letnik 2008

Cena 65€ - vključuje: 
uporabo športnih površin, strokovni kader, kosilo, popoldansko malico, nezgodno zavarovanje pri Vzajemni d.v.z, DDV....

Način plačila 
Prvi dan ob začetku programa

Dodatne informacije  
(05) 364 47 21 (22)

med 8. in 16. uro 

temperatura vode: 29oC
ODPRTO od 16h do 21h

aktualno

  • 23.09.2021Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 27. septembra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 27. septembra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.

  • 06.09.2021Povabilo k oddaji ponudbe za najem gostinskega lokala

    Zavod za šport Ajdovščina v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije vabi vse zainteresirane ponudnike, da oddajo svojo ponudbo za najem gostinskega lokala na naslovu Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina.