Ajdovski tek - Run4me 4 km

spletna-prijava-imageTekaška preizkušnja na 4 km se bo začela bo začela ob 11 uri ter 05 minut pred Športnim centrom Ajdovščina takoj po startu teka na na 11 kilometrov.

Tek je namenjen začetnikom ali pa tekačem, ki radi tekmujejo na nekoliko krajših razdaljah. Ravna proga poteka poteka po gozni poti mimo ranča ''Dobre volje'' ob potoku Lokavščku. Po 2 km od starta tekači obrnejo in tečejo po isti progi nazaj do Športnega centra Ajdovščina, kjer je tudi cilj teka.

Kategorije (brez starostnih omejitev)
Tekmuje se v enotni moški in ženski kategoriji.

GPX koordinate

Kako do prizorišča

Ob izvozu iz avtoceste H4 se peljete po Tovarniški cesti mimo podjetja Fructal. Na krožnem križišču zavijete levo ter pri pošti takoj na desno oziroma sledite tablam, ki vas vodijo do Športnega centra Ajdovščina.

Prehrana ter osvežitev in regeneracija
Tekači boste ob prevzemu štartnih številk prejeli paket s prehrano ob tem pa vam organizator omogoča tudi čas za regeneracijo in osvežitev v pokritem bazenu. Ne pozabite na kopalke!

Otroški park Rado - Živa (dodatna aktivnost otrok v času prireditve)
V Zavodu za šport Ajdovščina poskrbimo, da bo tekaška prireditev otrokom v zabavo. V času prireditve bo odprt otroški park Rado-Živa, kjer bo otrokom omogočena uporaba igral. 

Pogoji za nastop na tekmovanju

  • izpolnjevanje PCT pogojev glede na aktualna določila vlade Republike Slovenije

 

info

Dolžina proge: 
vse generacije (4 km)

Štartnina - tek 
-
6€ do 1. oktobra do 12. ure,
- 9€ do 5. novembra do 12. ure,
- 12€ na dan dogodka.

temperatura vode: 29oC
ODPRTO od 16h do 21h

aktualno

  • 23.09.2021Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 27. septembra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 27. septembra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.

  • 06.09.2021Povabilo k oddaji ponudbe za najem gostinskega lokala

    Zavod za šport Ajdovščina v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije vabi vse zainteresirane ponudnike, da oddajo svojo ponudbo za najem gostinskega lokala na naslovu Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina.