Aktivne počitnice za upokojence

Ustrezna ter zadostna telesna aktivnost skozi celotno življenjsko obdobje vpliva na boljšo telesno pripravljenost ter posledično na kvalitetnejši življenjski slog posameznika. Program je namenjen starejšim kateri želijo v počitniškem sologu narediti nekaj za svoje zdravje oziroma preventivo glede morebitnih kroničnih nenalezljivih bolezni 

Vsebina bo potekala v sodelovanju z kineziologi, fizioterapevti ter strokovnimi delavci v športu. Skupine pa bodo formirane glede na predhodno fizično pripravljenost, ter zdravstveno stanje posameznikov katerih informacije bomo pridobili na testiranju pred samim začetkom vadbe. Vsebina programa bo zajemala, program za izboljšanje delovanja srčno žilnega sistema, sprehodi v naravi, vaje v zunanjem bazenu, vaje v dvoranah, program za rehabilitacijo , fizioterapija ali mazaža glede na morebitne zdravstvene težave pozameznikov, program za sprostitev ter umiritev, joga ter izobraževalni program na katerem bomo spoznali pomen in zakonitosti učinka vadbe na naše telo ter dobro počutje. 

Na prvi uri vadbe bomo tako skupaj z osebjem, izvedli preizkus telesne pripravljenosti. V kolikor imate zaradi vašega trenutnega zdravstvenega stanja pri sebi pomisleke glede udeležbe na programu je priporočljivo, da si pridobite mnenje vašega osebnega zdravnika. 

Strinjam se s splošnimi pogoji

6+4=

info

Termini

1.) 19. do 23.junij
    
Rok prijave
1.) 15 junij do 12. ure

število prostih mest
20 udeležencev/termin

Cena 60€ - vključuje: 
Strokovni kader, jutranja kava oz pijača po izbiri, kosilo, uporabo športne infrastrukture, končni izlet, DDV...

Način plačila 
Prvi dan ob začetku programa na recepciji Letnega kopališča.

Dodatne informacije  
(05) 364 47 21 (22) 
med 8. in 16. uro

temperatura vode: 29oC
ZAPRTO

aktualno

  • 12.05.2023Razpis za prosto delovno mesto specialist za mladinsko delo VII/2

    Zavod za šport Ajdovščina razpisuje prosto delovno mesto za specialista za mladinsko delo VII/2 – M/Ž za določen čas, s polnim delovnim časom. K sodelovanju vabimo aktivnega, ustvarjalnega, mobilnega, dobro informiranega ter z vizijo in izkušnjami opremljenega mladinskega delavca.
    Vse, ki se najdete v opisu, izpolnjujete vse pogoje razpisa in želite postati del ekipe vabimo, da nam pošljete svojo vlogo do vključno 19.5.2023.

  • 10.05.2023Odprte so prijave na program Športne počitnice 2023

    Poletje bo v Športnem centru Ajdovščina tudi v letošnjem zelo živahno saj bodo Športne počitnice zajemale možnost udeležbe v različnih športnih panogah. Pričenjamo z 19. junijem s počitnicami za upokojence, od 26. junija pa do vse 4. avgusta nadaljujemo z vsebinami za namenjenim otrokom, kjer je na voljo, kar 16 različnih športnih programov.