Podrobne informacije o programih med 1. in 5. avgustom

Obveščamo vas, da v ponedeljek, 1. avgusta pričenjamo s šestim terminom programa Športne počitnice 2022.

Za udeležence jutranjega varstva je zborno mesto na VHODU LETNEGA KOPALIŠČA AJDOVŠČINA od 6.30 dalje. Za ostale udeležence, ki varstva ne koristijo pa je prihod ob 8.45. 

Plačila sprejemamo na recepciji letnega kopališča prvi dan ob začetku programod 7.00 ure dalje. Udeleženci, ki boste otroke pripeljali v jutranje varstvo pred 7.00 pa lahko plačilo izvedete ob prevzemu otrok ob 17.00 uri. 

*Ob plačilu je potrebno na recepciji predložiti osebni dokument otroka.

Sprejem-oddaja otrok 
Sprejemi ter oddaje otrok bodo potekale na vhodu letnega kopališča. Oddaje otrok, ki se udeležujejo programa plavalnih tečajev potekajo ob 12 uri. Za otroke, ki počitnice preživljajo v ostalih športnih programih pa oddaje potekajo ob 17.00 uri. Starše ali skrbnike vljudno prosimo, da se navedenih ur dosledno držite. 

Nočitev v avtokampu-počitniška pustolovščina
Za prijavljene udeležence bo nočitev v avtokampu Ajdovščina potekala iz srede, 3. avgusta na četrtek, 4. avgusta.  S seboj je potrebno poleg športne opreme tako v sredo imeti še podlogo-armefleks, spalno vrečo, ter toaletni pribor. Dodatna priporočljiva oprema (naglavna svetilka, vzglavnik...)

Uporaba ustreznih kopalk
Zaradi zagotavljanja višjega higienskega standarda smo v kopališki red uvedli nošenje izključno oprijetih športnih kopalk, katere je glede na potek tedenskega programa potrebno imeti vsak dan s seboj. Več informaciji o kopališkem redu...

Ekološki namig: Tudi športniki vemo, da nam narava ogromno daje. Zato, si bomo na programu Športne počitnice prizadevali uporabiti čim manj plastičnih lončkov. Za hidracijo bomo med športnimi aktivnostmi poskrbeli tako, da bomo s seboj poleg športne opreme imeli tudi bidon za večkratno uporabo.

Podrobne informacije ter vsebina programa

Plavalni tečaj s športnimi aktivnostmi (9.00 / 12.00)

Plavalni tečaj

Ostali športni programi (6.30 / 9.00 / 17.00)

Cici poletni kamp

Plavalni kamp

Nogometni kamp Olimp

Plesni kamp ADC

4-kros in BMX kamp

Triatlon kamp

Šahovski kamp

Gimnastični kamp

 

 

 

temperatura vode: oC
5. oktober ZAPRTO

aktualno

  • 28.09.2022Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 3. oktobra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 3. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.

  • 16.09.2022Zavod za šport Ajdovščina razpisuje prosto delovno mesto strokovni sodelavec

    Zavod za šport Ajdovščina razpisuje prosto delovno mesto strokovni sodelavec, katerega naloge so sodelovanje v pripravi programov, planov, organizacija in vodenje mladinskih dejavnosti, vodenje evidenc, zbiranje podatkov za izvedbo programov, priprava poročil, druga dela in naloge po navodilih vodje oziroma direktorja, opravljanje del in nalog za projekt sopotnik in občasna dela na recepciji.