Februar, čas za družabne dogodke ter športne aktivnosti

datum: 01.02.2018

kategorija: Aktualne novice

Športni center Ajdovščina vam v mesecu februarju ponuja veliko družabnih, športnih in drugih aktivnosti ter popuste pri nakupu darilnih bonov za finsko, turško ter infra savno.

Obratovanje pokritega bazena in savn bo 8 februarja ter v času zimskih počitnic med 19. in 23 februarjem potekalo po prilagojenem urniku. Za ta čas smo oblikovali počitniški urnik ter počitniške cene.  V času počitnic in praznikov je vstopnina na bazen 2,5€ za vse generacije uporabnikov. 

Pokriti bazen, preberi več...

Savne, preberi več...

Valentinov popust
Bliža se valentinovo. Da ne boste pozabili na vašega partnerja lahko v Športnem centru Ajdovščina izberete primerno darilo. Od 8-ga pa vse do vključno 14 februarja lahko koristite 10% popust pri nakupu darilnih bonov za obisk finske turške ter infra savne. 

Pustovanje
Zima je čas za norosti in pustno rajanje. In tudi v letu 2018 bo MC Hiša mladih poskrbel za veselo otroško pustno rajanje v torek, 13. februarja, ki bo potekalo v veliki dvorani Športnega centra Ajdovščina.

Vodene vadbe v mesecu Februarju  (ŠD Rekreativček)
Ne spreglejte raznolike ponudbe vodenih vadb v Športnem centru Ajdovščina: Aerobika, skupinska vadba na kolesih, pilates, terapevtska vadba, kondicijska vadba, joga, Preberi več...

temperatura vode: 29oC

aktualno