Športaj z nami tudi ti na dan Slovenskega športa

datum: 12.09.2022

kategorija: Aktualne novice

Zavod za šport Ajdovščina bo v sodelovanju z Zdravstveno zavarovalnico Vzajemna dne 23. ter 24. septembra organizator programa Športaj z nami tudi ti, kateri bo zajemal meritve zdravstvenega ter funkcionalnega stanja telesa.

Vsebina programa je brezplačna, zato vabimo občane in občanke, da se nam v čemvečjem številu pridružijo na dogodku, kateri bo potekal po sledečem urniku;

Petek 23. september od 18h do 19h predavanje na temo Imunost iz vidika redne športne vadbe-dr. Marjeta Kralj Dunčar-Mladinski center in hotel Ajdovščina. 

Sobota 24. september od 9h do 12h testiranje zdravstvenih ter funkcionalnih sposobnosti-Velika dvorana športnega centra Ajdovščina.

Dodatne informacije in prijave...

temperatura vode: 29oC
Pričetek obratovanja 2. oktober

aktualno

  • 21.09.2023Anketa o zadovoljstvu uporabnikov letnega kopališča

    Letno kopališče Ajdovščina je prostor, kjer se lahko zatečete na oddih ter osvežitev. Ob koncu kopalne sezone smo pripravili spletno anketo v kateri bi na podlagi povratnih informaciji še izboljšali počutje ter zadovoljstvo uporabnikov.

  • 20.09.2023Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 2. oktobra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 3. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.