Lokostrelski kamp

V sodelovanju z Budanjskimi lokostrelci Zavod za šport Ajdovščina organizira lokostrelski kamp. Program je namenjen fantom in dekletom, ki se želijo pobliže spoznati z lokostrelstvom ali pa izpopolniti svoje znanje streljanja in se pri tem zabavati med poletnimi počitnicami v Športnem centru Ajdovščina, kjer se počitniški programi odvijajo na zanimiv in dinamičen način.

Program se prične z možnostjo vključevanja otrok v jutranje varstvo od 6.30 dalje. Nadaljujemo ob 9.00  z vadbo lokostrelstva, katera traja predvidoma do 11.00. Sledi prosto kopanje pod nadzorom na letnem kopališču vse do 12.00 ter kosilo predvidoma do 13.00 ure.

Vsebina je v popoldanskem času zasnovana z vadbo lokostrelstva do 15.00 ure ter ustvarjalnimi delavnicami oziroma športnim varstvom do 17.00 ure. 

Vadba je prilagojena starosti otrok, katera poteka pod nadzorom strokovno usposobljenih trenerjev. 

Jutranje varstvo in zajtrk
Jutranje varstvo je del razširjenega programa Športnih počitnic. Je oblika vzgojnega dela, ki se zaradi potreb staršev vključena v ceno programa tako za udeležence plavalnih tečajev, cici poletne šole ter ostalih vsebin počitniških programov. Poteka od 6.30 do 9.00 in je strokovno vodeno. Starši se na varstvo prijavijo tako, da ustrezno označijo obrazec na prijavnici, ki zajema uro prihoda ter možnost naročila zajtrka z doplačilom. Zajtrk je za udeležence varstva organiziran vsak dan ob 8.15.

Petkove zaključne animacije
Zaključna animacija bo za  otroke dogodek poln veselja ter zabave. Zabavni animatorji nam bodo uprizorili predstavo, katere tematika bo povezana s športnom ter počitniškim dogajanjem. Poleg vsega bomo uprizorili še ples z maskoto Vzajemko ter skupinsko slikanje, v celotno dogajanje pa bodo vključeni znani slovenski športniki. 

Podrobno vsebino ter seznam potrebne opreme za udeležbo na programu bomo objavili na spletni strani predvidoma 3 dni pred začetkom posameznega termina. Z objavo vas bomo seznanili tudi preko elektronske pošte in SMS sporočil.

Počitniška pustolovščina - nočitev v avtokampu - od 17. ure dalje
Tudi v letošnji izvedbi športnih programov ponujamo možnost prenočitve v avtokampu z popestritvenim programom nočnega kopanja v družbi vrstnikov, ter učiteljev. Preberi več...

*Ob posredovanju podatkov preko spletne aplikacije boste na vaš e-naslov prejeli potrditev o uspešnosti prijave.
Da (0)
Ne
Da
Ne
Strinjam se s splošnimi pogoji

2-4=

info

termin
1.) 22. julij do 26. julij
PRIJAVA ZAPRTA

rok prijave
1.) četrtek, 18. julij do 12.00

jutranje varstvo
od 6.30 do 9.00 

zajtrk za udeležence jutranjega varstva
doplačilo 5€/termin

trajanje programa 
od 9.00 do 17.00

Število prostih mest
25-udeležencev/termin

starostna omejitev
od dopolnjenega 7. leta do 13. leta

Cena 65€ - vključuje:
Nezgodno zavarovanje pri Vzajemni d.v.z., možnost koriščenja jutranjega varstva, uporabo športnih površin, strokovni kader, kosilo ter popoldansko malico, petkovo zaključno animacijo, DDV....

Športnopočitniška pustolovščina - od 17.00 ure dalje
5€/udeleženec/nočitev 

vključuje: večerjo, nočno kopanje, spanje v avtokampu, varstvo, zajtrk.

Način plačila 
Prvi dan ob začetku programa

Dodatne informacije 
(05) 364 47 21 (22) 
med 8. in 16. uro

temperatura vode: oC
22.08.2019 - ZAPRTO

aktualno

  • 05.08.2019Igre brez meja-"City games" ter obratovanje letnega kopališča v mesecu avgustu

    Dogajanje v Športnem centru Ajdovščina bo pestro tudi v mesecu avgustu. Obiskovalci si lahko privoščite oddih na letnem kopališču, ki bo obratovalo po ustaljenem urniku vse do 31.8. V četrtek 15.8 pa bo ajdovski bazen prizorišče legendarnih iger brez meja, zato bo kopališče za zunanje obiskovalce zaprto vse do 19.30 oziroma začetka programa.

  • 18.06.2019Letno kopališče odpira svoja vrata

    Dvignite pulz in se nam pridružite na dogodku dan odprtih vrat, ki bo potekal v petek 21. junija.
    Športni center Ajdovščina bo svoja vrata v svet športa odprl med 15.00 in 22.00 uro, kjer bomo predstavili športne programe letošnjega poletja ter ostalo ponudbo centra. Od 22. junija dalje pa bo letno kopališče obratovalo po ustaljenem urniku in ceniku.