Podrobne informacije o programih med 3. in 7. avgustom

Obveščamo vas, da v ponedeljek, 3.avgusta pričenjamo s šestim terminom programa Športne počitnice 2020.

Za udeležence jutranjega varstva je zborno mesto na VHODU LETNEGA KOPALIŠČA AJDOVŠČINA od 6.30 dalje. Za ostale udeležence, ki varstva ne koristijo pa je prihod ob 8.45. 

Plačila sprejemamo na recepciji letnega kopališča prvi dan ob začetku programod 7.00 ure dalje. Udeleženci, ki boste otroke pripeljali v jutranje varstvo pred 7.00 pa lahko plačilo izvedete ob prevzemu otrok med 15.30 in 16.00 uro. 

*Ob plačilu je potrebno na recepciji predložiti osebni dokument otroka.

Sprejem-oddaja otrok 
Zaradi zagotavljanja preventivnih ukrepov COVID-19 bomo otroke vsako jutro sprejemali pred vhdom v Športni center na strani letnega kopališča. Oddaja otrok bo potekala med 15.30 ter 16.00 uro na istem mestu kot sprejem. 

Zaščitna maska
Glede na priporočila NIJZ je obvezno, da otroci s seboj prinesejo tudi zaščitno masko.

Novosti glede opreme na kopališču
Zaradi zagotavljanja višjega higienskega standarda smo v letošnjem letu v kopališki red uvedli nošenje izključno oprijetih športnih kopalk katere je glede na potek tedenskega programa potrebno imeti s seboj. Več informaciji o kopališkem redu...

Ekološki namig: Tudi športniki vemo, da nam narava ogromno daje. Zato, si bomo na programu Športne počitnice prizadevali uporabiti čim manj plastičnih lončkov. Za hidracijo bomo med športnimi aktivnostmi poskrbeli tako, da bomo s seboj poleg športne opreme imeli tudi bidon za večkratno uporabo.

Podrobne informacije ter vsebina programa

Poletna športna šola

 

 

temperatura vode: 23oC
ODPRTO 9h - 14h, 15h - 19h

aktualno

  • 04.08.2020Glasuj za Letno kopališče Ajdovščina in se poteguj za lepe nagrade

    Tudi v letošnjem letu Zavod za šport Ajdovščina, skupaj z organizatorji akcije, ki jo pripravlja RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, Slovenija sodeluje v akciji naj kopališče 2020. Uporabnike, zato vabimo h glasovanju, kjer bomo vsak petek enemu izmed sodelujočih do konca meseca avgusta podarili vstopnico za enkratni obisk Letnega kopališča Ajdovščina.

  • 15.07.2020Raziščite Vipavsko dolino ter preživite počitnice v Kampu Ajdovščina

    Kamp je idealna izbira za družine in vse tiste, ki si želijo aktivnih počitnic v naravi. Za plačilo nočitve v kampu lahko unovčite turistične bone, v ceno pa je vključen tudi prost vstop na letno kopališče. Pestra izbira športno rekreativnih površin, raznolikost narave ter ponudba športnih programov za otroke v poletnih mesecih so zagotovilo, da pri nas ni nikomur dolgčas.