4-kros kamp

Na zanimivem poligonu Kolesarskega kluba Črn Trn se bomo v spremstvu izkušenih trenerjev spoznali s kolesarskimi doživetji. Program bo potekal od 6.30 do 9.00 z možnostjo jutranjega varstva v Športnem centru Ajdovščina, nato pa se bomo z otroci odpravili na prizorišče, kjer bo potekal program učenja vožnje s kolesi po grbinah. 

Udeleženci, ki se boste s tovrstno športno panogo spoznali prvič za izvedbo potrebujete le navadno gorsko kolo ter obično kolesarsko čelado. Ostali, ki ste v panogo 4-kros že vključeni pa s seboj prinesete potrebno športno opremo za izvedbo programa (ščitnike, čelado ter kolo....).

Skupine bodo razdeljene po kolesarskem predznanju. Z začetniki bomo začeli s spoznavanjem kolesarske opreme, cestno prometnih predpisov  ter osnov koordinacije vožnje s kolesom po grbinah. Program nadaljevalne skupinepa bo potekal z nadaljnjim učenjem vožnje po grbinah.

Sledi prosto kopanje pod nadzorom trenerjev do 12.00 ter kosilo do predvidoma 13.00 ure.

Vsebina je v popoldanskem času zasnovana z vadbo kolesarjenja do predvidoma 15 ure oziroma športnim varstvom do 17.00 ure, kjer bo veliko priložnosti za udejstvovanje v športnih ter drugih animacijskih programih.

Petkove zaključne animacije
Zaključna animacija bo za otroke dogodek poln veselja ter zabave. Zabavni animatorji nam bodo uprizorili predstavo, katere tematika bo povezana s športnom ter počitniškim dogajanjem. Poleg vsega bomo uprizorili še ples z maskoto Vzajemko ter skupinsko slikanje, v celotno dogajanje pa bodo vključeni znani slovenski športniki. 

Podrobno vsebino ter seznam potrebne opreme za udeležbo na programu bomo objavili na spletni strani predvidoma 3 dni pred začetkom posameznega termina. Z objavo vas bomo seznanili tudi  preko elektronske pošte ter SMS sporočila. 

*Ne spreglejte športnopočitniške pustolovščine-od 17 ure dalje
V letošnjem poletju vam v programih športnih počitnic ponujamo različne novosti in zanimive pustolovščine. Športni navdušenci boste poleg udeležbe v programu 4-krosa, lahko iz srede na četrtek tudi prenočili v avtokampu. Preberi več...

*Ob posredovanju podatkov preko spletne aplikacije boste na vaš e-naslov prejeli potrditev o uspešnosti prijave.

Da
Ne
Da
Ne
Strinjam se s splošnimi pogoji

5-8=

info

termin
1.) 23. julij do 27. julij
     (prijava zaprta)

 2.) 30. julij do 3. avgust
      (prijava zaprta)

rok prijave
1.) četrek, 19. julij do 12.00
2.) četrtek, 26.julij do 12.00

jutranje varstvo
od 6.30 do 9.00 

zajtrk za udeležence jutranjega varstva
doplačilo 5€/termin

trajanje programa
od 9.00 do 17.00

Število prostih mest
25-udeležencev/termin

starostna omejitev
od dopolnjenega 5. leta do 14. leta

Cena 60€ vključuje:
možnost koriščenja jutranjega varstva  uporabo športnih površin, strokovni kader, kosilo ter popoldansko malico, končni izlet, DDV....

Športnopočitniška pustolovščina - od 17 ure dalje
5€/udeleženec/nočitev
doplačilo

vključuje: večerjo, nočno kopanje, spanje v avtokampu, varstvo, zajtrk.

Način plačila
Prvi dan ob začetku programa

Dodatne informacije  
(05) 364 47 21 (22) 
med 8. in 16. uro 

temperatura vode: 29oC
pon-pet 16-21, sre.org.sk, sob 14-21

aktualno

  • 06.12.2018Decemberski urnik ter novoletna nagradna igra

    Mesec december je čas dobrega vzdušja ter obdarovanj. Poleg nakupa darilnih bonov, urnika pokritega bazena, savn ter fitnesa vas vabimo, da sodelujete v novoletni nagradni igri ter zadenete darilni bon po izbiri za obisk bazena, savne ali fitnesa.

  • 19.10.2018Jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina

    Preživite vaše jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina, katerega ponudba vključuje prostore namenjene športni rekreaciji, sprostitvi ter oddihu.