Karate kamp

V okviru programa športnih počitnic bomo v sodelovanju s Karate klubom Sakura v letošnjem letu organizirali karate kamp za otroke. Program bo potekal v dvoranah športnega centra Ajdovščina, kjer bomo vadbo dopolnili s predstavitvijo dodatnih športnih ter drugih vsebin ter kopanjem v bazenu. 

Ker je doživljajski svet otrok nekoliko drugačen od  odraslih, bo temu prilagojena tudi vadba, katera bo raznolika, za otroke privlačna, polna domiselnih in poučnih igric, s pomočjo katerih se bomo učinkovito naučili osnov karate tehnik.

Vadbo bomo pričeli z igrivim dinamičnim ogrevanjem, med katerim se bodo otroci pripravljali na glavni del ure. Sledijo vaje razgibavanja, namenjene povečanju prožnosti in gibljivosti mišic ter sklepov. V osrednjem delu se na zanimiv način učimo osnovnih karate tehnik. 

Program bo potekal od 6:30 dalje z možnostjo jutranjega varstva. Ob 9:00 uri pričnemo z vadbo karateja oziroma prostim kopanjem pod nazdorom vaditeljev na bazenu. Od 12:15 do predvidoma 13:00 ure imajo udeleženci  čas za kosilo, sledi dopolnilna popoldanska vadba ali predstavitev dodatne športne panoge ter prosto kopanje v bazenu pod nadzorom vaditeljev vse do 17:00 ure. 

Jutranje varstvo in zajtrk
Jutranje varstvo je del razširjenega programa Športnih počitnic.  Starši se na varstvo prijavijo tako, da ustrezno označijo obrazec na prijavnici, ki zajema uro prihoda ter možnost naročila zajtrka z doplačilom. Zajtrk je za udeležence varstva organiziran vsak dan ob 8.15. 

Nočitev v avtokampu počitniška pustolovščina
Tudi v letošnjem poletju vam v programih športnih počitnic ponujamo različne zabavne in zanimive pustolovščine. Športni navdušenci kateri obiskujejo celodnevne športne aktivnosti boste poleg udeležbe v raznolikih športnih programih lahko iz srede na četrtek tudi prenočili v avtokampu. Preberi več...

Petkove zaključne animacije
Zaključna animacija bo za  otroke dogodek poln veselja ter zabave. Animatorji nam bodo uprizorili predstavo, katere tematika bo povezana s športnom ter počitniškim dogajanjem.

Ob izpolnitvi prijavnice boste na vaš elektronski naslov prejeli potrditev o uspešnosti prijave
11.7. - 15.7. (termin zaseden)
da (21)
ne
da
ne
Strinjam se s splošnimi pogoji

0+6=

info

termini
1.) 11. do 15. julij

roki prijave 
1.) četrtek, 07. 7. do 12.00

jutranje varstvo
od 6.30 do 9.00 

zajtrk za udeležence jutranjega varstva
doplačilo 10€/udeleženec 

Počitniška pustolovščina
doplačilo 15€/nočitev

trajanje programa 
od 9.00 do 17.00

Število prostih mest
12-udeležencev/termin

starostna omejitev
od letnik 2015 do letnik 2009

Cena 70€ - vključuje: 
uporabo športnih površin, strokovni kader, kosilo, popoldansko malico, nezgodno zavarovanje pri Vzajemni d.v.z, DDV....

Način plačila 
Prvi dan ob začetku programa

Dodatne informacije  
(05) 364 47 21 (22)  

med 8. in 16. uro  

temperatura vode: ZAPRTOoC

aktualno

  • 18.05.2022Odprte so prijave na Športne počitnice 2022

    Program letošnjih športnih počitnic v letošnjem letu zajema kar 19. različnih športnih vsebin. Programe pričenjamo z 20. junijem s ponudbo preventivnih programov za starejše osebe 65+ z bolečinami v križu, osteoporozo, ter boleznimi srca in ožilja. Od 27. junija pa do 5. avgusta bo ponudba za otroke zajemala kar 18. različnih programov, z možnostjo nočitve v avtokampu. Kot novosti se nam v letošnjem letu pridružujeta karate kamp ter program joge za otroke in najstnike.

  • 04.05.2022Javno zbiranje ponudb za najem gostinskega lokala

    Javno zbiranje ponudb za oddajo nepremičnin v najem – gostinski lokal – povabilo številka 65/400/2022 z dne, 3.5.2022.