Zimske počitnice v Športnem centru Ajdovščina

datum: 01.02.2016

kategorija: Aktualne novice

V Športnem centru Ajdovščina smo za obdobje zimskih počitnic oblikovali počitniške cene in urnik za obisk bazena in savn ter športne programe za otroke od 5. do 13. leta starosti.

Med 15 in 19 februarjem 2016 lahko prokritii bazen in savne obiščete med 9 in 14 ter 16 in 21 uro. Obiskovalci pokritega bazena pa boste za vstopnino odšteli le 2,5€.

Nogometni navdušenci pa lahko počitnice preživite v družbi nogometaša Petra Kalina, kjer bomo poleg vadbe nogometa zajeli še vsebine plavanja v bazenu. Seveda v zimskem času ne nameravamo ostati brez snega. V petek 19 februarja bomo v primeru ugodnih vremenskih razmer sankaško zabavni zaključek v izvedli na smučišču Črni Vrh.

Podrobne informacije

Pokriti bazen

Savne

Nogometni kamp

 

 

temperatura vode: 29oC
Sreda: samo za organizirane skupine

aktualno

  • 04.02.2020Obratovanje športnega centra v mesecu februarju ter ugodnosti predhodnih prijav na Ajdovski tek

    Počitnice in prazniki so idealen čas za aktivno preživljanje prostega časa. Obiskovalci športnega centra lahko pokriti bazen in savne obiščete med 17. ter 21. februarjem po počitniškem urniku in počitniških cenah. Ne spreglejte tudi ugodnosti predhodnih prijav na Ajdovski tek, ki je v letošnjem letu bogatejši še za eno razdaljo in sicer teku na 4 km.

  • 10.01.2020Odprte so prijave na tekaško vadbo ter Ajdovski tek 2020

    Dvignite pulz in naredite nekaj za svoje zdravje ter izboljšate svojo telesno pripravljenosti. Zavod za šport Ajdovščina vam v sodelovanju s Športnim društvom Tekačev Vipavske doline ponuja odličen recept ter pravi dogodek za izpolnitev vaših želenih ciljev.