Odprte so prijave na tekaško vadbo ter Ajdovski tek 2020

datum: 10.01.2020

kategorija: Aktualne novice

Dvignite pulz in naredite nekaj za svoje zdravje ter izboljšate svojo telesno pripravljenosti. Zavod za šport Ajdovščina vam v sodelovanju s Športnim društvom Tekačev Vipavske doline ponuja odličen recept ter pravi dogodek za izpolnitev vaših želenih ciljev.

Priprave na tekaške preizkušnje Ajdovskega teka "Castra run" 11km, "Sky run 16km" ter "Run4me" 4km, bodo pričele v torek, 4. februarja. Program bo potekal v skupinah po enakih kondicijskih oziroma tekaških sposobnostih  in se bo zaključil v četrtek, 23. aprila (udeležba je brezplačna)!

Prijave sprejemamo najkasneje do petka 31. januarja. Preberi več...

Tradicionalna pripreditev Ajdovski tek bo v letošnjem letu odvijala v nedeljo 26. aprila pred Športnim centrom Ajdovščina. Prireditev bodo sprva začeli najmlajši na razdaljah od 300m do 2000m, za tem se bodo na progo podali udeleženci teka na 16km, kot zadnji pa tekači na tradicionalno 11km preizkušnjo. 

ob 9.00, Mladinski teki (od 300m do 2000m), informacije in predhodne prijave...

ob 10.00, "Sky run" (16km) informacije in predhodne prijave...

ob 11.00, "Castra run (11km) informacije in predhodne prijave...

ob 11.05 "Run4me (4km) informacije in predhodne prijave...

Tudi v letošnjem letu nagrajujemo aktivnost zdravega življenjskega sloga. Med 15.4. in 22.4.2020 bo potekalo pohodniško rekreativno tekmovanje na Otliško okno."Waknu izziv" je primeren za vse generacije pohodnikov in ljubiteljev gibanja v naravi, tekmuje se tako v moški kot ženski kategoriji. Preberi več...

 

 

 

 

temperatura vode: 23oC
ODPRTO 9h - 14h, 15h - 19h

aktualno

  • 04.08.2020Glasuj za Letno kopališče Ajdovščina in se poteguj za lepe nagrade

    Tudi v letošnjem letu Zavod za šport Ajdovščina, skupaj z organizatorji akcije, ki jo pripravlja RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, Slovenija sodeluje v akciji naj kopališče 2020. Uporabnike, zato vabimo h glasovanju, kjer bomo vsak petek enemu izmed sodelujočih do konca meseca avgusta podarili vstopnico za enkratni obisk Letnega kopališča Ajdovščina.

  • 15.07.2020Raziščite Vipavsko dolino ter preživite počitnice v Kampu Ajdovščina

    Kamp je idealna izbira za družine in vse tiste, ki si želijo aktivnih počitnic v naravi. Za plačilo nočitve v kampu lahko unovčite turistične bone, v ceno pa je vključen tudi prost vstop na letno kopališče. Pestra izbira športno rekreativnih površin, raznolikost narave ter ponudba športnih programov za otroke v poletnih mesecih so zagotovilo, da pri nas ni nikomur dolgčas.