Športni center Ajdovščina bo glede na sproščanje omejitev odprt od torka 5. januarja dalje

datum: 04.01.2021

kategorija: Aktualne novice

Cenjenim uporabnikom Športnega centra želimo veliko zdravja ter polno aktivnosti v 2021. Ker je športna aktivnost najboljša preventiva za ohranitev zdravja smo se odločili, da vam od torka 5. januarja dalje kljub trenutnim omejitvam, ponudimo možnost izbire rekreacije ob seveda upoštevanju navodil in priporočil.

Urnik obratovanja Športnega centra je od ponedeljka do petka 12.00 do 20.00 ter sobota od 8.00 do 16.00. Uporabniki boste lahko obiskali, bazen, fitnes ter plezalno steno. Za uporabo teh je glede na preventivne ukrepe potrebna predhodna najava na tel številko 051 442 553. (Brez predhodne najave izvedba posameznih aktivnosti ne bo mogoča)!

V bazenu in fitnesu so lahko prisotne le 4 osebe, na plezalni steni 1 oseba. Časovna omejitev rabe športne infrastrukture je 2 uri.

Urnik je začasen in bo deloval do preklica.

 

 

temperatura vode: 29oC
Pričetek obratovanja 2. oktober

aktualno

  • 21.09.2023Anketa o zadovoljstvu uporabnikov letnega kopališča

    Letno kopališče Ajdovščina je prostor, kjer se lahko zatečete na oddih ter osvežitev. Ob koncu kopalne sezone smo pripravili spletno anketo v kateri bi na podlagi povratnih informaciji še izboljšali počutje ter zadovoljstvo uporabnikov.

  • 20.09.2023Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 2. oktobra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 3. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.