Športaj z nami tudi ti na dan Slovenskega športa

datum: 12.09.2022

kategorija: Aktualne novice

Zavod za šport Ajdovščina bo v sodelovanju z Zdravstveno zavarovalnico Vzajemna dne 23. ter 24. septembra organizator programa Športaj z nami tudi ti, kateri bo zajemal meritve zdravstvenega ter funkcionalnega stanja telesa.

Vsebina programa je brezplačna, zato vabimo občane in občanke, da se nam v čemvečjem številu pridružijo na dogodku, kateri bo potekal po sledečem urniku;

Petek 23. september od 18h do 19h predavanje na temo Imunost iz vidika redne športne vadbe-dr. Marjeta Kralj Dunčar-Mladinski center in hotel Ajdovščina. 

Sobota 24. september od 9h do 12h testiranje zdravstvenih ter funkcionalnih sposobnosti-Velika dvorana športnega centra Ajdovščina.

Dodatne informacije in prijave...

temperatura vode: oC
5. oktober ZAPRTO

aktualno

  • 28.09.2022Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 3. oktobra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 3. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.

  • 16.09.2022Zavod za šport Ajdovščina razpisuje prosto delovno mesto strokovni sodelavec

    Zavod za šport Ajdovščina razpisuje prosto delovno mesto strokovni sodelavec, katerega naloge so sodelovanje v pripravi programov, planov, organizacija in vodenje mladinskih dejavnosti, vodenje evidenc, zbiranje podatkov za izvedbo programov, priprava poročil, druga dela in naloge po navodilih vodje oziroma direktorja, opravljanje del in nalog za projekt sopotnik in občasna dela na recepciji.