Počitniški urnik, Majski tek, vodene vadbe

datum: 22.02.2017

kategorija: Aktualne novice

Počitnice so idealen čas za aktivno preživljanje prostega časa. Obiskovalci športnega centra lahko pokriti bazen in savne obiščete po počitniškem urniku, ter počitniških cenah, med 9 in 14 ter med 16 in 21 uro. Ne spreglejte tudi ponudbe športne rekreacije in sicer priprav na Majski tek ter vodenih vadb ŠD Rekreativček.

Počitniški urnik bazena in savn 
Ponedeljek 27 februar od 9h do 14h, od 16h do 21h (savna do 22h)
Torek 28 februar  od 9h do 14h, od 16h do 21h (savna do 22h)
Sreda 1 marec od 9h do 14h, od 16h do 21-ORGANIZIRANE SKUPINE, (16h do 22h-savna)
Četrtek 2 marec od 9h do 14h, 16h do 21h (savna do 22h)
Petek 3 marec od 9h do 14h, 16h do 21h (savna do 22h)
Sobota 4 marec od 13h do 21 (savna do 22h)-po ustaljenem urniku in ceniku 

Podrobne informacije (pokriti bazen)

Podrobne informacije (savne)

Priprave na Majski tek-"dvigni pulz-vadi z nami"
Dvignite pulz, naredite nekaj za svoje zdravje ter izoboljšate svojo telesno pripravljenosti. Zavod za šport Ajdovščina vam v sodelovanju z Društvom tekačev vipavske doline ponuja pravi recept ter pravi dogodek za izpolnitev vaših želenih ciljev.

Brezplačne priprave na Majski tek bodo pričele v torek 7 marca z zbornim mestom pred Športnim centrom Ajdovščina ob 17:30.
Prijave in dodatne informacije (priprave na Majski tek)

Ugodnosti ob predhodnih prijavah na Majski tek "Dvigni pulz-športaj z nami"
S predhodno prijavo si boste zagotovili štartno številko z imenom in priimkom ter cenejšo štartnino. Ob spletni prijavi boste na vaš elektroski naslov prejeli podatke za izvedbo predplačila. Vsak udeleženec majskega teka pa bo za čas prireditve tudi nezgodno zavarovan pri Vzajemni d.v.z.
Prijave in dodatne informacije (Majski tek 2017)

Vodene vadbe ŠD Rekreativček
Ne spreglejte raznolike izbire vodenih vadb v Športnem centru Ajdovščina (MIX aerobika, Pilates,  skupinska vadba na kolesih, kondicijska vadba, terapevtska vadba, vadba v zrelih letih)
Podrobne informacije...

temperatura vode: 29oC
Pričetek obratovanja 2. oktober

aktualno

  • 21.09.2023Anketa o zadovoljstvu uporabnikov letnega kopališča

    Letno kopališče Ajdovščina je prostor, kjer se lahko zatečete na oddih ter osvežitev. Ob koncu kopalne sezone smo pripravili spletno anketo v kateri bi na podlagi povratnih informaciji še izboljšali počutje ter zadovoljstvo uporabnikov.

  • 20.09.2023Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 2. oktobra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 2. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.