Odprte so prijave na Majski tek-City run 2018 ter seminar "Just sport"-šport brez dopinga

datum: 11.01.2018

kategorija: Aktualne novice

Novo leto nam prinaša nove izzive ter obilico športnih aktivnosti. V letošnjem letu smo v sodelovanju z Ultra-Trail Vipavska dolina že odprli prijave za Majski tek-City run. Prav tako bo v sklopu letošnjega nabora tekaških prireditev dne 31. januarja v Mladinskem hotelu Ajdovščina potekal seminar Šport brez dopinga. Ne spreglejte tudi ostalih programskih vsebin, katere se odvijajo v Športnem centru Ajdovščina.

Odprte so predhodne prijave za tek odraslih Majski tek-City Run 2018
Vsi, ki boste spletno prijavo ter plačila uredili najkasneje do ponedeljeka 7. maja do 12 ure je znesek štartnine 12€, na dan dogodka pa 17€.

Predhodne prijave-tek odrasli

Predhodne prijave organiziranih skupin-društva, šole-(tek mladina) 
Za udeležbo na mladinskih tekih sprejemamo na elektronski naslov info@zs-ajdovscina.si do torka 8. maja do 12 ure. V prijavo navedite: Ime in priimek, letnico rojstva ter podatke o plačniku ter načinu plačila. Znesek štartnine za mladinske teke je 2€.

Seminar "Just Sport"-Šport brez dopinga
V sklopu dogodka Ultratrail Vipava-Majski tek "City run" se nam lahko pridružite na izobraževalnem protidopinškem seminarju za rekreativne športnike, ki bo potekal dne 31.01.2018 ob 17.uri v prireditveni dvorani Mladinskega centra in hotela Ajdovščina.

Pogoj za udeležbo na seminarju je pravočasna spletna prijava. (Rok prijave 24. januar 2018)

Na praznovanjih rojstnih dni (za otroke od 5 do 14 let) dodatna  ponudba pri izvedbi pogostitve
Več informacij...

Vodene vadbe-ŠD Rekreativček
Ker je zdravje najpomemneši vidik našega živlenja pri opravljanju vsakodnevnih aktivnosti ne odlašajte in se hitro odločite za eno izmed vadb v Športnem centru Ajdovščina pod vodstvom ŠD Rekreativček.
Več informacij...

temperatura vode: 29oC

aktualno