Bližajo se prvomajski prazniki ter izvedba Majskega teka na 11. in 16. km

datum: 17.04.2019

kategorija: Aktualne novice

V času prvomajskih praznikov bo Športni center Ajdovščina obratoval po počitniškem urniku ter počitniških cenah. Uporabniki boste lahko bazen in savne obiskali 29. in 30. aprila med 9. in 21. uro. V torek, 23. aprila pa zaključujemo predhodne prijave na Majski tek, ki bo v letošnji izvedbi bogatejši še za eno traso na razdalji 16-km.

Obratovanje bazena, savn ter fitnesa v času velikonočnih ter prvomajskih počitnic 
Ponedeljek, 22. april - ZAPRTO,
Sobota, 27. april po ustaljenem urniku in ceniku.

V ponedeljek 29. ter torek 30. aprila boste uporabniki lahko med 9. in 14. ter med 16. in 21. uro obiskali notranji bazen po ceni 2,5€. 

Sreda 1. in četrtek 2. maj - ZAPRTO

Urnik pokritega bazena v mesecu maju
V mesecu maju bo pokriti bazen obratoval za vadbe in programe organiziranih skupin ter rekreativne plavalce za katere so termini rezervirani ob torkih in četrtkih med 6:10 in 7:10. Za vstopnino v bazen boste v omenjenih terminih odšteli le 2 evra. 

Predhodne prijave na 11 km in 16 km preizkušnjo potakajo do torka 23. aprila do 12 ure.
-Prijave in dodatne informacije

 

temperatura vode: 29oC
Pričetek obratovanja 2. oktober

aktualno

  • 21.09.2023Anketa o zadovoljstvu uporabnikov letnega kopališča

    Letno kopališče Ajdovščina je prostor, kjer se lahko zatečete na oddih ter osvežitev. Ob koncu kopalne sezone smo pripravili spletno anketo v kateri bi na podlagi povratnih informaciji še izboljšali počutje ter zadovoljstvo uporabnikov.

  • 20.09.2023Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 2. oktobra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 3. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.