Javno naročilo za prenovo glavnega vhoda Športnega centra Ajdovščina

datum: 29.03.2023

kategorija: Aktualne novice

Na podlagi 47. člena Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15, 14/18, 121/21, 10/22, 74/22–odl. US in 100/22 – ZNUZSZS, v nadaljevanju ZJN-3), Zavod za šport Ajdovščina, Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina (v nadaljevanju: naročnik), vabi vse zainteresirane ponudnike, da predložijo svojo ponudbo v skladu z dokumentacijo v zvezi z oddajo javnega naročila »Izvedba gradbenih del na objektu Zavoda za šport v Ajdovščini«.

Dokumentacija

Javno naročilo-prenova vhoda

Obrazec IDZ

Obrazec PZI

Obrazec Izvedba del

Obrazec ponudbe

ESPD xml

Obrazec PZI dodatno

Popis opreme kabinet

Popis opreme kabinet dodatno

Izvedba del na objektu dodatno

Izvedba del na objektu popravek dokumentacije

Popis del-dopolnjeno

temperatura vode: 29oC
Pričetek obratovanja 2. oktober

aktualno

  • 21.09.2023Anketa o zadovoljstvu uporabnikov letnega kopališča

    Letno kopališče Ajdovščina je prostor, kjer se lahko zatečete na oddih ter osvežitev. Ob koncu kopalne sezone smo pripravili spletno anketo v kateri bi na podlagi povratnih informaciji še izboljšali počutje ter zadovoljstvo uporabnikov.

  • 20.09.2023Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 2. oktobra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 2. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.