Taborjenje

Doživite drugačno, zanimivo ter pestro poletje s taborniki Rod Mladi Bori, ki nam bodo  v Avtokampu Ajdovščina uprizorili pravo doživetje v naravi.

V neposredni bližini Športnega centra, kjer je veliko razgibane narave bomo na način kot je to v navadi pri tabornikih, izvajali različne delavnice z vsebinami orientacije, spoznavanja narave, učenje kuhanja, plesa ter različna pustolovska tekmovanja.

Program bo potekal od 6:30 dalje z možnostjo jutranjega varstva. Ob 9:00 uri pa pričnemo z izvedbo različnih delavnic, ki zajemajo vsebine orientacije, spoznavanje narave, učenje kuhanja, plesa ter različna pustolovska tekmovanja. Sledi kosilo od12.00 ure dalje, izvedba popoldanskega programa, popoldanska malica ter prosto kopanje v bazenu pod nadzorom vodnikov vse do 17.00 ure.

Nočitev po taborniško
Taborjenje brez da pridobljene veščine preizkusimo tudi prenočitvi nima pravega priokusa. Zato bomo predzadnji dan (iz četrtka na petek) preizkusili tudi večerno doživetje oziroma nočitev v šotorih, kjer bo potekal pravi taborniški program. Na programu nočitve so predvideni obroki (večerja ter zajtrk).

Jutranje varstvo in zajtrk
Jutranje varstvo je del razširjenega programa Športnih počitnic. Je oblika vzgojnega dela, ki se zaradi potreb staršev vključena v ceno programa tako za udeležence plavalnih tečajev, cici poletne šole ter ostalih vsebin počitniških programov. Poteka od 6.30 do 9.00 in je strokovno vodeno. Starši se na varstvo prijavijo tako, da ustrezno označijo obrazec na prijavnici, ki zajema uro prihoda ter možnost naročila zajtrka z doplačilom. Zajtrk je za udeležence varstva organiziran vsak dan ob 8.15. 

Petkove zaključne animacije
Zaključna animacija bo za otroke dogodek poln veselja ter zabave. Zabavni animatorji nam bodo uprizorili predstavo, katere tematika bo povezana s športnom ter počitniškim dogajanjem. Poleg vsega bomo uprizorili še ples z maskoto Vzajemko ter skupinsko slikanje, v celotno dogajanje pa bodo vključeni znani slovenski športniki. 

Podrobno vsebino ter seznam potrebne opreme za udeležbo na programu bomo objavili na spletni strani predvidoma 3 dni pred začetkom posameznega termina. Z objavo vas bomo seznanili tudi preko elektronske pošte in SMS sporočil. 

*Ob posredovanju podatkov preko spletne aplikacije boste na vaš e-naslov prejeli potrditev o uspešnosti prijave.
5. - 9. avgust (še 19 prostih mest (od 25))
DA
NE
strinjam se s splošnimi pogoji

1-8=

info

termin
1.) 5. do 9. avgust,

rok prijave
1.) četrtek, 1.avgust do 12.00,

Število prostih mest
25-udeležencev/termin,

Starostna omejitev
od 9. do 13. let,

Cena 
70€/termin vključuje:
kosilo, popoldansko malico, uporabo športne infrastrukture, nočno kopanje v bezenu, nočitev v avtokampu-večerjo, zajtrk, varstvo, DDV...,

Način plačila
Prvi dan ob začetku programa,

Dodatne informacije  
(05) 364 47 21 (22)  
med 8. in 16. uro 

temperatura vode: 25oC
petek 21.07., ODPRTO od 9h do 19h

aktualno

  • 18.06.2019Letno kopališče odpira svoja vrata

    Dvignite pulz in se nam pridružite na dogodku dan odprtih vrat, ki bo potekal v petek 21. junija.
    Športni center Ajdovščina bo svoja vrata v svet športa odprl med 15.00 in 22.00 uro, kjer bomo predstavili športne programe letošnjega poletja ter ostalo ponudbo centra. Od 22. junija dalje pa bo letno kopališče obratovalo po ustaljenem urniku in ceniku.

  • 29.04.2019Obvestilo o zapori cest Majski tek 2019

    V soboto, 4.5.2019 je na sporedu tradicionalna tekaška preizkušnja 16. Majski tek.
    Prireditev se prične od 9.00 ure dalje s teki najmlajših med 300 m in 2000 m. Ob 10.00 ter 11.00 uri pa se bodo na proge podali tekmovalci na 16. ter 11. kilometrsko preizkušnjo.