Priprave na Majski tek - City run 2018

Dvignite pulz, naredite nekaj za svoje zdravje ter izoboljšate svojo telesno pripravljenosti. Zavod za šport Ajdovščina vam v sodelovanju z Društvom tekačev vipavske doline ponuja pravi recept ter pravi dogodek za izpolnitev vaših želenih ciljev.  

Priprave na Majski tek - City run 2018, bodo potekale v skupinah po enakih kondicijskih ozoroma tekaških sposobnostih. Poudariti velja, da je v družbi  premagovanje naporov  lažje, bolj zabavno pa tudi motivacija je večja. Seveda pa je pomembno tudi strokovno vodenje s razgibavnjem in ogrevanjem pred ter raztezanjem po koncu aktivnosti.

Majski tek - City run 2018, ki je eden od primorskih pokalnih tekov, bo potekal v soboto 12. maja

V družbi tekačev Vipavske doline bomo vadili v treh skupinah pod vodstvom izkušenih trenerjev. Razporeditev v skupine je fleksibilna ter omogoča prehajanje tako navzgor kot navzdol glede zahtevnosti in sposobnosti.

1.      Začetniki – skupina zajema športne navdušence, ki z tekom začenjajo na na novo ali po prekinitvi ter niso sposobni preteči nekaj kilometrov v kosu. 

2      Srednja skupina – tekačice in tekači, ki so že tekli ali želijo teči na 10 km in bodo seveda tudi nastopili na Majskem teku.  

3.     Napredna skupina  - bo zajemala vadbo za tekačice in tekače, ki so se že udeležili maratonov (21 km) oziroma tekov na daljših razdaljah.

info

Pričetek:
Torek 6 marec ob 18.00

Rok prijave:
Prijava zaprta

Termini: 
Torek in četrtek ob 18.00

Zborno mesto:
Pred glavnim
vhodom športnega centra Ajdovščina

Udeležba je brezplačna!

temperatura vode: oC
15. avgust ZAPRTO, CITY GAMES ob 19:30

aktualno

  • 31.07.2018Igre brez meja-"City games" ter obratovanje letnega kopališča v mesecu avgustu

    Dogajanje v Športnem centru Ajdovščina bo pestro tudi v mesecu avgustu. Obiskovalci si lahko privoščite oddih na letnem kopališču, ki bo obratovalo po ustaljenem urniku vse do 31.8. V sredo 15.8 pa bo ajdovski bazen prizorišče legendarnih iger brez meja, zato bo kopališče za zunanje obiskovalce zaprto vse do 19.30 oziroma začetka programa.

  • 11.06.2018Letno kopališče odpira svoja vrata, Športne počitnice 2018

    V Športnem centru Ajdovščina smo na poletje že pripravljeni! Letno kopališče bo v primeru ugodnih vremenskih napovedi z obratovanjem pričelo v soboto 16. junija od 9.00 ure dalje, med tem, ko bomo s pestro ponudbo programa Športnih počitnic začeli v ponedeljek 25 junija.