Priprave na Majski tek - City run 2018

Dvignite pulz, naredite nekaj za svoje zdravje ter izoboljšate svojo telesno pripravljenosti. Zavod za šport Ajdovščina vam v sodelovanju z Društvom tekačev vipavske doline ponuja pravi recept ter pravi dogodek za izpolnitev vaših želenih ciljev.  

Priprave na Majski tek - City run 2018, bodo potekale v skupinah po enakih kondicijskih ozoroma tekaških sposobnostih. Poudariti velja, da je v družbi  premagovanje naporov  lažje, bolj zabavno pa tudi motivacija je večja. Seveda pa je pomembno tudi strokovno vodenje s razgibavnjem in ogrevanjem pred ter raztezanjem po koncu aktivnosti.

Majski tek - City run 2018, ki je eden od primorskih pokalnih tekov, bo potekal v soboto 12. maja

V družbi tekačev Vipavske doline bomo vadili v treh skupinah pod vodstvom izkušenih trenerjev. Razporeditev v skupine je fleksibilna ter omogoča prehajanje tako navzgor kot navzdol glede zahtevnosti in sposobnosti.

1.      Začetniki – skupina zajema športne navdušence, ki z tekom začenjajo na na novo ali po prekinitvi ter niso sposobni preteči nekaj kilometrov v kosu. 

2      Srednja skupina – tekačice in tekači, ki so že tekli ali želijo teči na 10 km in bodo seveda tudi nastopili na Majskem teku.  

3.     Napredna skupina  - bo zajemala vadbo za tekačice in tekače, ki so se že udeležili maratonov (21 km) oziroma tekov na daljših razdaljah.

info

Pričetek:
Torek 6 marec ob 18.00

Rok prijave:
Prijava zaprta

Termini: 
Torek in četrtek ob 18.00

Zborno mesto:
Pred glavnim
vhodom športnega centra Ajdovščina

Udeležba je brezplačna!

temperatura vode: 29oC
pon-pet 16-21, sre.org.sk, sob 14-21

aktualno

  • 06.12.2018Decemberski urnik ter novoletna nagradna igra

    Mesec december je čas dobrega vzdušja ter obdarovanj. Poleg nakupa darilnih bonov, urnika pokritega bazena, savn ter fitnesa vas vabimo, da sodelujete v novoletni nagradni igri ter zadenete darilni bon po izbiri za obisk bazena, savne ali fitnesa.

  • 19.10.2018Jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina

    Preživite vaše jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina, katerega ponudba vključuje prostore namenjene športni rekreaciji, sprostitvi ter oddihu.